søndag den 12. december 2010

2 point mere - og endnu mere spænding!

I går spillede Oman mod Qatar - og vandt begge halvlege!! Det var super fedt!!! Qatar var rimeligt godt kørende efter at havde slået Bahrain dagen før - og der er ingen tvivl om, at de måske var lidt for kække i deres indstilling! De to lande havde spillet mod hinanden 14 gange tidligere, og Oman havde vundet de 10! Men som nævnt havde de købt en ny keeper op til turneringen - og de troede nok lidt for meget på at de ville vinde! Qatars træner var HELT oppe at køre under kampen - og råbte og skreg af alt og alle!! Men lige meget hjalp det! :-)

I dag er det Bahrain! De har tabt mod Kuwait og Qatar - og hvis de skal gøre sig nogle som helst forhåbninger om en semifinale, så SKAL de vinde i dag! Til de tidligere turneringer der har været i år, har der været HELT nye stranddommere, som har givet Bahrain lov til at tackle som var det efter indendørsregler - og det har de ikke fået lov til her. Så de er lidt frusterede! Her er der tidligere spillet 5 kampe mod hinanden - og alle 5 kampe er endt i shootout, efter at Oman har vundet første halvleg kæmpe stort og derefter tabt anden halvleg knebent - og så desværre tabt alle shootouts! Så Bahrain er små favoritter til at vinde! Gorm vil selvfølgelig bruge dét, at de har vundet stort i en halvleg i alle kampene - og forhåbentligt kommer det til at gælde begge halvlege i dag.
Gorm har også brug for sejren! - alternativt SKAL der vindes i morgen mod Kuwait, og det blir den hidtil sværeste kamp. Han er rimelig spændt!! - har efter udsagn "kongegøjseren" - men er super klar og godt forberedt!

Dommerne har været partiske i en enkelt kamp indtil videre - da Kuwait spillede mod Taipei i går, var der ingen tvivl om at Kuwait skulle vinde! Alligevel stod nogle spillere fra Bahrain og Qatar og så småfornærmede ud i går - hilste pænt på Gorm, og sagde derefter højt efter ham:"Mr.Referee!!" Gorm vendte sig om at hilste venligt tilbage! Hahahaha... Det er da fedt! Vi er spændte på hvordan det kommer til at se ud, når tingene begynder at spidse til... Kuwait har jo ikke noget godt ry i den sammenhæng!!

Det er virkelig, virkelig dejligt vejr hernede! 28 grader, lidt vind, lav luftfugtighed, blå himmel... Det er lidt svært at forstå at det er jul lige om lidt - det kunne lige så godt være et dansk sommerstævne, hvor man har været heldig med vejret og måske en kende mere på spil?! :-)

Ingen kommentarer: