fredag den 10. december 2010

Dans og musik

I dag skulle Oman som tidligere nævnt spille mod Chinese Taipei. De spillede en overraskende god kamp mod Qatar i går, som Qatar først vandt efter shootout! Og i dag spillede de lige så overraskende godt som i går... De vandt første halvleg med 1 og Oman formåede så at hive anden halvleg hjem med 3... Men den var spændende lige til det sidste!
I shootout starter deres keeper med at forsøge at erobre bolden, og Omans keeper kan skyde den direkte i mål! Tapei scorer sikkert på deres første, og på andet skud scorer både Oman og Taipei! Efter forsøg på en redning træder Omans keeper forkert og vrider knæet... og blir liggende!! Stort drama! - og han må bæres ud på en båre! Oman brænder nu på deres tredje forsøg - og det ser sort ud med en markspiller på mål! Assad forsøger sig med en bolderobring og tvinger hermed Taipei keeperen til at forsøge at skyde på mål, og han misser! Jubel på stadion!! Shootout står nu 4-4 og hvert hold har to skud tilbage! Og Oman ingen kepper?! Meen for os der kender Jabar, så ved vi at han elsker opmærksomhed, og at han elsker at være den afgør tingene og at han elsker når publikum jubler pga ham!! Så han har kæmpet sig væk fra 5 samaritter og en båre - og kommer nu ind på banen - småhumpende selvfølgelig!! Oman udnytter deres fjerde forsøg - og har nu Jabar tilbage på mål! Og han redder nu Taipeis fjerde skud - og går fuldstændog amok med hele holdet løbende efter sig og et stadion der taktfast brøler hans navn! Helt vildt overdrevet, men også helt vildt fedt!! Den står nu 6-4 til Oman og hvert land har et skud tilbage. For dem der ikke ved det, så giver specielle skud, deriblandt en piruette, 2 mål i strandhåndbold - og almindelige skud kun 1 mål! Oman kan derfor nu nøjes med at lave et almindeligt mål for at vinde kampen - og det gør de! Alt for meget drama, men fedt med endnu en sejr!!! :-)
Stadion var i dag fyldt lige fra starten - og der var trommer, dans og heppekor under hele kampen! Det fede er, at dem der trommer og synger ikke nødvendigvis ser selve kampe, men bare har deres egen fest på tribunen!

Kuwait slog i dag Japan 2-1, og var virkelig, virkelig tæt på at tabe i deres shootout. Kuwait havde ellers uden tvivl dommerne med sig!! - men Japan havde chancen for selv at afgøre det til sidst og brændte... Virkelig ærgeligt! Bagefter vandt Qatar over Bahrain - og stilligen er nu:

Qatar 4-1
Oman 4-1
Kuwait 4-1
Taipei 2-4
Japan 1-4
Bahrain 0-4


I morgen gælder det Qatar, som Oman har god statistik i mod, men som også lige har købt en rigtig, rigtig god keeper til denne turnering. Der er kun én Qatari på holdet - alle de andre er fra andre arabiske lande og en enkelt fra Somalia. Meget charmerende - men når nu det skal gøres sådan, så er det lidt mærkelig, at de ikke køber et hold der virkelig kan gøre en forskel?! Det blir spændende - og jeg tror på Oman!!

Ingen kommentarer: