tirsdag den 13. januar 2009

Fantastisk!!!




Det er hvad tirsdag d.13.jan var - og hvad det hele hernede egentlig stadig er :-)

De fleste af jer har nu nok hørt, at det hele endte med samlet 2.plads til Oman i Gulf Cup 2009!!!

Qatar spillede i kampen før mod UAE - og deres resultat var afgørende for hvilken placering der var mulig for Oman i mesterskabets sidste kamp mod Bahrain. Stillingen var 2-2 efter 12 min - og til dem der ikke ved det, så er det MEGET få mål i en herrekamp! Heldigvis strammede UAE gevaldigt op - og førte efter 24 min 12-2...!! Den føring holdt resten af kampen - og resultatet betød, at UAE tog 3.pladsen og at Oman nu var sikret mindst en 2.plads!!


Gorm fortalte bagefter, at der var en meget synlig lettelse hos hans spillere over resultatet - nu kunne de spille frit mod Bahrain - og stadig stå med mindst sølv efter kampen!
Også på VIP pladserne var der stor tilfredshed - og der blev sagt rigtig mange gange "Inshallah" inden kampen gik igang!!!
Som tidligere fortalt, så var Bahrain lige en tand bedre end de andre hold i turneringen - og det viste sig også hurtigt i denne kamp! Oman var tydeligt mere brugte end Bahrain - og kom til at hænge efter hele kampen! Mange brændte 100% chancer var et af de tydelige tegn på træthed - og Bahrain straffede omgående fejlene med nemme kontramål.

Vi er ikke i tvivl om, at var der blevet scoret på en stor del af de brændte 100% chancer, så havde kampen udviklet sig anderledes. Måske var Bahrain alligevel stukket af til sidst - men de havde ihvertfald skulle bruge lidt flere kræfter på deres mål - og så kunne det hele have set anderledes ud!

Med 15 min igen var Bahrain foran med 10 - og jeg var liiiidt nervøs for at det hurtigt kunne blive et nederlag på 20 mål... Gorm fik taget en timeout - og overbevist drengene om, at hovedet skulle holdes højt og at de var faktisk var i gang med at vinde en sølvmedalje!!!! Det gav lige lidt ekstra kræfter - og efter gode sidste 15 min, blev det til et nederlag på 28-35... MEN også en sølvmedalje!!!!
Jeg var ret spændt på hvordan deres reaktion ville være - både drengenes, forbundets og ministeriets - da ikke mindst forbund og ministerie måske ikke havde set helt realistisk på opgaven inden kampen... Men spillerne sørgede selv for at give ret klart udtryk for at de lige havde vundet sølv - og var klar til at fejre medaljen kun få sekunder efter deres nederlag!! Det lyste ud af dem hvor glade og stolte de var!!!!!! Det var SÅ fedt!!!Og træneren var selvfølgelig også glad og stolt!!!!!!!!!

Selve forløbet efter kampen bestod af sejrsdans (også Gorm!!), kys, kram og præmie-ceremoni!!! Og hernede forstår de sig virkelig på ceremonier!! De ELSKER at overrække medaljer og fine røde plysæsker med alverdens påfund i - og de ved alle præcis hvordan man stiller op til foto: ret ryg, stort smil, plysæsken i den ene hånd og håndtryk til overrækkeren!!! Stort!!
Det klart bedste indtryk vil I få af de videoer jeg har taget - men der er desværre problemer med at uploade dem på bloggen!!! Men jeg løser det - for der er altså nogle gode scener der bare SKAL vises :-)

Tilbage på hotellet dansede drengene sig hele vejen til værelserne - og middagen blev også indtaget i højt humør.
Derefter stod den på deltagelse i et live tv-show - og det skal jeg nok sørge for også at vise noget video af!!! Optaget med kameraet siddende foran fjernsynet!!! De forstår jo at være højtidelige - og det lever programmet fuldt op til! Jeg var helt færdig af grin - og selvfølgelig frygtelig stolt af min kæreste :-)

Alle blev på hotellet til dagen efter - og efter morgenmaden var der afgang efterhånden som de forskellige havde pakket... Gorm spurgte lidt ind til en evt. fælles afslutning - ledere og spillere sammen - men det havde de tydeligvis ikke tænkt sig. Nogle af drengene kom over til Gorm under morgenmaden og sagde tak for oplevelsen, og at de aldrig ville glemme det sidste år. Igen meget rørende for Wife - der endnu engang måtte tage sig gevaldigt sammen for ikke at begynde at hyle!! Gorm gik rundt til dem der stadig var hotellet og sagde pænt tak for denne gang. Det var desværre langt fra alle spillerne der lige var tilstede - men vi tror på at Gorm, uanset hvad der videre sker, nok skal sørge at holdet bliver samlet en sidste gang.

Det er svært helt præcist at forklare oplevelsen af det hele - der er virkelig mange følelser med inde over. Disse dage er hvad det sidste år har drejet sig om - og nu er det pludselig overstået. Gorm er fuldstændig ubeskriveligt stolt og glad, og kan jo slet ikke få armene ned! - og samtidig sniger der sig en følelse af antiklimaks ind... Hvad skal jeg i morgen ? Hvornår ser jeg drengene igen ? Blir der flere træninger osv... Alt det der det sidste år har været en selvfølgelighed, er pludselig ikke hverdag længere...

Lørdag skal Gorm på forbundet og tale om fremtiden... Vi ved at de gerne vil forlænge - så vi er spændte på hvad de har at sige!!

I morgen starter VM - og vi håber SÅ meget at der bliver vist håndbold på en af de 20 sportskanaler vi kan tage!!

Vi skriver herinde så snart vi ved mere om fremtiden - og indtil da nyder vi bare livet her i Muscat :-)

TUSIND TAK for opbakningen!!! Det har været en fantastisk oplevelse!!!

























4 kommentarer:

Glenn sagde ...

Hej med jer to!
Det er helt vildt hvad du har præsteret. Jeg bukker dybt i støvet. Efter at have set nogle af dine spillere i aktion så må jeg bare endnu engang sige F... hvor er det Vildt. Et kæmpe tillykke fra Vanløse. Glæder mig meget til at høre hvad der så skal ske. I må hygge jer. Mange tanker fra Villads, Maria og Glenn

Unknown sagde ...

Sådan champ

Frederiskberg C sender også tankerne til Oman :)

Nye lidt afterburn, og lær så de dishdasher hvordan et afterparty skal skæres :)

18 ks øl (må de drikke?) så en ørkenbus, og så bare 3 timer ud i ørkenen, pift hjulene og fest til i er tørlagt.
Giv dn gas, det er jo fortjent.

Hans Hessellund Nordjyllands Idrætshøjskole sagde ...

Kære Gorm og Catrin

Et rigtig stort tillykke med jeres store succes dernede. Jeg er lige kommet tilbage fra Thailand og læste med stor fornøjelse jeres blog her. Det ser virkelig ud til at I har fået Oman på den anden ende. Flot flot!!!!

Anonym sagde ...

Selv den største og flotteste nytårsraket forsvinder jo fra nattehimlen på et tidspunkt, men bedriften her kan ingen tage fra nogen af jer!